Grad ZagrebScena

Flyer odličnim koncertom predstavio album “3”

Kultni zagrebački koncertni prostor Vintage Industrial Bar odzvanjao je sinoć vrhunskim pop zvukom grupe Flyer u sklopu predstavljanja njihovog albuma “3”.


Jedan od najboljih hrvatskih pop bendova izveo je sve pjesme s novog albuma, kao i one najveće hitove s prva dva studijska uratka. “Tragovi u tragu”, “O jednoj mladosti”, “More”, “Sve je u redu”, “Sretna”, “Pjesma za dvoje”, “Nismo sami” dio je repertoara koji je publika mogla čuti u Vintageu, dok je za početak i kraj koncerta sačuvan najveći hit s aktualnog albuma – “Kako da te ne volim”.

Dugo se čekalo na ovu koncertnu promociju, ali sve ima svoj razlog: “Baš smo željeli Vintage, čekali smo neki slobodan termin jer je u zadnje vrijeme jako popularan klub. Već smo imali tu par svirki i uvijek je bilo fenomenalno, zato smo baš poželjeli ponovno doći i promovirati naš album”, rekla je Petra Kožar, pjevačica Flyera.

Album “3”, objavljen u svibnju 2017., nastajao je šest godina tako da je vjerna Flyerova publika na koncertu znala sve pjesme i pjevala uglas s bendom. “Zajedno sviramo već više od 15 godina u istoj postavi, ali osim nas petero, na stageu su sada s nama bile cure Dora i Martina koje su fenomenalno otpjevale cijeli koncert. I naravno, moram spomenut dečke, puhače, našu bras sekciju koja nam se pridružila, doduše ne na svim pjesmama, ali drugom prilikom ćemo to malo proširiti. S nama su svirali Igor Pavlica i Ivan Kovačić koje smo ‘maznuli’ Jinxima”, istaknula je Petra.

Nakon ovog koncerta Flyer nastavlja dalje promovirati album po drugim gradovima, ali to ih neće odvojiti od studija i rada na novim materijalima. “Naravno, nove pjesme su već u pripremi. Ovoga puta stvarno imamo svašta tako da će se sigurno snimati u 2018., što novih pjesama, što spotova. Bit će super”, rekla je Petra koja je vokalno, kao i uvijek, bila na iznimno visokoj razini.

Flyer je još jednom potvrdio svoju kvalitetu i u live nastupima te obožavatelji nestrpljivo čekaju novi susret, ali i nove materijale.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Nikola Knežević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close