FlixBus daruje popuste na putovanja, a ako se zateknete u busu s knjigom očekujte dodatne pogodnosti!

Iva Nikšić

Putuj i Čitaj inicijativa je proizašla iz suradnje s Alis Marić i blogom Čitaj knjigu, trenutno najpopularniji blog koji promovira vrijednosti čitanja knjige i cjeloživotnog učenja. Na Interliberu, u 6. paviljonu FlixBus je započeo i novu priču o putovanjima pod nazivom Putuj i čitaj.


Podizanje svijesti o čitanju knjiga i cjeloživotnog učenja, kao i pronalaženje vremena za sebe u ovom užurbanom svijetu, dio su ove inicijative s nekoliko aktivnosti u nadolazećim mjesecima. Upravo je putovanje autobusom odlično mjesto za dobru knjigu i uzimanja vremena za sebe.

Interliber postaje sve življe mjesto ovih dana koji je probudio interes za čitanje, a i zanimanje za inicijativu Putuj i Čitaj.  Kod Alis Marić kutka za čitanje mogu se saznati svi detalji, ali i preuzeti bookmark u obliku FlixBusa za svježe kupljene knjige i nove stranice avanture. Osim za označavanje stranica, bookmark donosi i popust za putovanje FlixBusom.

Lov na čarobne knjige dio je inicijative koja će sretnog putnika iznenaditi besplatnom knjigom. U označenim autobusima, ispod nasumično odabranih sjedala nekoliko sretnih FlixBus putnika pronaći će svoj primjerak čarobne knjige. Stoga već tijekom blagdanskih putovanja putnici će se moći opustiti tijekom vožnje i uživati u novim stranicama nove priče.

Već u siječnju sljedeće godine, putnici FlixBusa moći će besplatno posuditi knjigu u autobusu ili razmijeniti svoju s drugim putnicima. Putnike koji će biti ˝uhvaćeni˝ u čitanju, očekuju i dodatne pogodnosti za njihova buduća putovanja.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u