Sport

Finalna utakmica za europsko zlato: Hrvatska – Španjolska danas od 16:30 na RTL-u!

Utakmica koju smo čekali 10 godina – finale Europskog prvenstva! Uvodna emisija započinje u 15:30 i priprema nas za prijenos utakmice uživo iz Stockholma u 16:30.


Nakon pobjede koja je zapečaćena u zadnjim sekundama drugog produžetka, Hrvatska se probila u finale EP 2020., pa će igrati sa Španjolskom koja je svladala Sloveniju. Sa Španjolcima nas čeka nedovršeni posao, neriješeni računi još iz grupnog natjecanja, utakmica Kauboja i aktualnih prvaka koja je završila neriješenim rezultatom, pa će finale dati odgovor koja je od ovih momčadi zaista bolja.

Hrvatska je čekala 10 godina na novo finale EP pa su time htijenje i strast za pobjedom veći. Iscrpljenost i umor se zaboravljaju kada se igra za najveći ulog i ulazak u povijest tako da će Kauboji i Španjolci sigurno pružiti ono najbolje što rukometna igra u ovome trenutku može pokazati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close