Film i TVIzdvojeno

FINALE LIČKOG TJEDNA Sonja, Marinko i Dijana imali isti broj bodova, Božana i Tomislav izabrali pobjednika!

VEČERA ZA PET NA SELU

U petak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ domaćica Dijana pripremila je odličnu večeru u šumi i zaradila četiri desetke, no ekipa se odlučila da je pobjednica tjedna – Sonja!


Plitvička jezera i šumski krajolik bili su kao stvoreni za ambijent finalne večere u ličkom tjednu, a Dijana se potrudila da gostima pripremi i jela dostojna finala te je u tome i uspjela.

Dijana izgleda profinjeno i elegantno, sređeno kao da nije kuhala cijeli. Sve je bilo zeleno, prekrasno, malo drugačiji ambijent“, pohvalila je odmah Božana. Nakon ugodnog dočeka i ukusnog džin-tonika za aperitiv domaćica je ponudila za predjelo file šarana na posteljici od špinata i ječam s povrćem.

Predjelo je izgledalo stvarno fenomenalno. Ječam je bio odličan i prvi put ga jedem ovako s povrćem“, izjavio je Tomislav, a svi su se složili da je Dijana prava umjetnica za dekoraciju tanjura i hrane.

Za glavno jelo bila je pripremljena lička janjetina s povrćem i pireom od graška.„Prekrasan okus, janjetina jako dobro obrađena, odlično“, komentirala je Božana, a Tomislav je primijetio: „Izgled jela je bio jako lijep, Dijana se jako potrudila i ukomponirala je boje.“

Dijana je za desert servirala tortu od base, oraha i šljiva: „Izgledom lijepo, vidi se da ga je radila umjetnica, a okus osvježavajući“ – kazala je Sonja.

Nakon što je domaćica podijelila poklone, krenulo je glazbeno iznenađenje s disko hitovima iz 70-ih, a ekipa je ludo zaplesala i tako obilježila kraj veselog tjedna. Dijaninu večeru svi su ocijenili desetkama jer im je sve bilo savršeno i pohvalili su njezin trud, a onda se na proglašenju pobjednika dogodila dosad neviđena situacija.

Naime, peto, četvrto i treće mjesto je bilo potpuno prazno dok su se na drugom pronašli supružnici Božana i Tomislav s visokih 39 bodova. A prvo su mjesto dijelili Sonja, Dijana i Marinko s maksimalnih 40 bodova! Tako su Boba i Tomo morali odlučiti kome će dati glavnu nagradu pa su se jednoglasno odlučili za – Sonju!

„Mislim da smo svi pobjednici i da je to bilo jedno fantastično druženje. Stvarno ste me iznenadili i hvala vam na ukazanom povjerenju. Cijelo sam vrijeme vjerovala da ćemo svi zajedno podijeliti nagradu i ne smatram da sam bila nešto bolja jer su svi pružili maksimum i sve je bilo fantastično na svakoj večeri. Predlažem da ova emisija ne bude natjecanje nego jedno lijepo druženje“, zaključila je za kraj pobjednica Sonja.

Nakon ugodnog druženja i visokih ocjena u Lici ‘Večera za 5 na selu’ odlazi u Križevce i okolicu, stoga nove epizode ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close