SportGrad Zagreb

Final Four završnica Kupa Hrvatske ove godine u Zagrebu

Zagreb će sljedeća tri dana slaviti vaterpolo. Sve počinje u petak kada na svečanoj večeri pozdravljamo aktualne svjetske prvake, kao i sve prijatelje vaterpola koji će se okupiti u Zagrebu.


Ujedno, dvoboje najboljih ženskih i muških hrvatskih klubova koji su izborili ulazak u final four završnicu Kupa Hrvatske moći ćete uživo pratiti na zagrebačkom ŠRC-u Mladost od petka do nedjelje, odnosno 15. – 17. prosinca.

Sve počinje već u petak kada se odigravaju ženske polufinalne utakmice počevši od 18 sati dvobojem ŽAVK Mladost i ŽVK Viktoria. Drugi polufinalni par OVK POŠK i VK Primorje EB uskaču u bazen u 19:30 sati. Žensko finale odigrava se u subotu, 16. prosinca u 20:00 sati.

Ujedno, u subotu, 16. prosinca odigravaju se i muške polufinalne utakmice VK Mornar BS – VK Jadran ST (čiji televizijski prijenos možete pratiti na HTV2 u 16:45 sati), te VK Jug CO – OVK POŠK, koji započinju u 18:15 sati. Finale Kupa Hrvatske za muškarce održat će u nedjelju, 17. prosinca u 16:00 sati, s direktnim prijenosom na HTV2.

Usred vrhunskih vaterpolskih dvoboja, u petak se održava i tradicionalna gala večera, ove godine s posebnim razlogom za slavlje i prisjećanjem na nedavni zlatni uspjeh Barakuda kada su se u Budimpešti popeli na najviše postolje. Tako će se ta večera obilježiti kao „Noć Svjetskih prvaka“ na kojoj će se birati i najbolji vaterpolist godine, a od ove godine i najbolja ženska vaterpolistica.

Pozivamo sve navijače da nam se ovog vikenda priključe na proslavi vaterpola u Zagrebu. Kako ove godine imamo razlog više za slavlje, te je u zlatnu medalju naših vaterpolista utkana i podrška naših navijača, odlučili smo im u znak zahvale pokloniti slobodan ulaz na sve utakmice finalnog Kupa Hrvatske. Stoga ih sve pozivam da nam se ovog vikenda priključe u što većem broju na ovom pravom vaterpolskom spektaklu koje će se odigrati na bazenima sportskog centra Mladost”, najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

 

Petak, 15.12.2017.

 

18:00               utakmica         unutarnji         ŽAVK Mladost – ŽVK Viktoria

19:30               utakmica         unutarnji         OVK POŠK – VK Primorje EB

 

Subota, 16.12.2017.

 

16:45               utakmica         unutarnji         Mornar BS – Jadran ST           HTV2

18:15               utakmica         unutarnji         Jug CO – OVK POŠK

20:00               utakmica         unutarnji         finale Kupa za žene

 

Nedjelja, 17.12.2017.

 

16:00               utakmica         unutarnji         finale Kupa za muškarce        HTV2

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close