VijestiScena

Filmska ljubavna priča iz glazbenog pera Armina, pogledajte “Bit’ ću tu”!

Glazbenom iščekivanju fanova stigao je kraj. Armin je na zadovoljstvo posebno ženskog djela svoje brojne publike ovih dana predstavio novu pjesmu i video spot, naziva Bit’ ću tu.


Nova skladba šarmantnog pjevača, stiže nakon posljednjeg odličnog studijskog albuma Na srcu potpisan. Bit ću tu, za koju je zaslužna provjerena ekipa suradnika sa kojima već godinama surađuje, prava je filmska ljubavna priča otkrio nam je ovom prilikom Armin.

Da je zaista tako, možete se i sami uvjeriti uživajući u predivnim kadrovima video spota koji je snimljen u režiji Gotiva produkcije, na otoko Braču.

Iako se moja publika nekada ljuti na mene, jer duže čeka na nove pjesme, ne volim žuriti i raditi nesto u što ne vjerujem. Ako treba kompenzirati sa odgađanjem, onda je tako i bolje. Često kažem, ne mogu protiv sebe i želim da sve što radim bude kvalitetno, a upravo kvaliteta i brzina ne idu zajedno. Na stvaranju pjesme i spota, sudjelovali su divni ljudi, i još bolji glazbenici. Za kraj, kao najveću vrijednost, izdvajam iskrenu emociju u pjesmi, ističe Armin.

Za novu skladbu u djelu glazbe zaslužan je Alen Lemešić, tekst je djelo Milene Ludajić, dok aražman i produkciju potpisuje Mahir Sarihodžić.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close