Scena

“Fijaka” novi je singl Alena Vitasovića

U društvu prepunom stresa, brzine, pritiska i utrke za novcem, ponekada treba znati stati, odmoriti i pokušati zaboraviti na sve. Sve to tema je novog pomalo šaljivog singla Alena Vitasovića “Fijaka”


Kao i u slučaju prethodne Alenove skladbe, “Lipe oči” autorski potpisuje Tonči Horvat Hus zaslužan za glazbu, tekst i aranžman.

Ovu zanimljivu glazbenu priču prati i video spot.
“Spot je sniman dva dana, u ruralnom dijelu Istre. Priča je zanimljiva i sastoji se od imaginarne prepirke dva bračna druga koja glume Zdenka Jakus i ja te njihove podijele posla u kućanstvu. Tijekom snimanja vladala je odlična atmosfera, a kako smo se oboje uživjeli u cijelu priču, stalno smo dobivali ideje za nove scene”, ispričao je pjevač.

Zadnjih mjeseci Alen Vitasović radi na svom novom albumu koji snima nakon četiri godine pauze.

“Okupio sam najbolje istarske glazbenike. Jako sam zadovoljan jer smo sve snimili uživo i sve zvuči jako profesionalno. Album snimam u Puli i bit će na čakavici. Ostao sam vjeran svom stilu, bez obzira na trendove. Dosad sam snimio pjesme ‘Grožnjana grada’, ‘Lipe oči’, ‘Marija ni stila’, ‘Volimo se kao ludi’, a većinu skladbi s novog albuma potpisuju Tonči Horvat Hus i Toni Pernić. Nedostaju mi još tri pjesme da album bude završen”, nedavno nam je ispričao glazbenik.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: glas-slavonije.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close