Festival Žedno uho seli u novi jesenski termin

Iva Biondić

U svom sedamnaestom izdanju festival Žedno uho seli u novi jesenski termin, no proljetni koncerti, koji će ići od 28. do 30. travnja, najavljuje ono što publiku očekuje najesen.


Niz će otvoriti mladi britanski producent i MC Gaika koji je odrastao na zvukovima Bristola devedestih, kojem je Tricky bio podjednako važan kao i The Melvinsi, a čija distorzirana basom nošena glazba pronalazi inspiraciju u hip-hopu, dancehallu i soulu što ćete moći provjeriti na premijernom hrvatskom nastupu u Attacku. Do 31. ožujka cijena ulaznice iznosi 35 kuna, nakon toga je 45 kuna.

Petak, 29. travnja rezerviran je za šibenske post punkere Diskodeliju. Kad su na premijernom zagrebačkom nastupu u Močvari zasvirali kao potpora Girls Against Boys nemali je bio broj onih koji su ostali ugodno iznenađeni zvukom koji je dolazio s pozornice. Ubrzo je uslijedio potpis ugovora za Dancing Bear te izdavanje albuma “U vremenu”, a sada se vraćaju s novim albumom kojeg će promovirati tamo gdje se u kasnu jesen 2013. sve započelo, u Močvari. (Ulaznica 25 kuna).

Više čitajte na muzika.20minuta.hr


Foto: Pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u