VijestiGrad ZagrebScena

Festival svjetske književnosti i ove godine u Zagrebu i Splitu

Šesti Festival svjetske književnosti održat će se, već tradicionalno, početkom rujna, i ponovno u Zagrebu i Splitu.


Tijekom ovih godina Festival svjetske književnosti profilirao se ne samo izborom gostiju i brojem programa već i posjećenošću među najvažnije književne festivale koji se održavaju u Hrvatskoj, ali i širem okružju.
Ovogodišnji Festival za razliku od tri prošlogodišnja nema zemlju u fokusu, ali zato ima možda najzanimljivije goste do sada.

Kao i svake godine dolaze gosti iz svih krajeva svijeta, od susjednih zemalja do daleke Australije, Južne Amerike, Afrike i, naravno, Europe.

Stižu gosti iz sedamnaest zemalja svijeta koji će sudjelovati na pedesetak programa. Uz književnike i moderatore sudjeluju, kao i uvijek, likovni umjetnici i glazbenici.

Više od sto sudionika u desetak dana početkom rujna posjetit će Hrvatsku i biti u međusobno dijalogu te će predstaviti svoja djela hrvatskoj publici.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close