TurizamIzdvojeno

FESTIVAL HODANJA 2DAAGSE Još samo dva dana traju prijave za putovanje u Belgiju!

Hrvatski festival hodanja podsjeća hodače i rekreativce da je ostalo još samo dva dana za rezerviranje paket aranžmana za Festival hodanja u Belgiji.


Hrvatski Festival Hodanja ove godine je zemlja gost kod prijatelja u Belgiji i njihovom Blakenberge. Za sve hodače iz Hrvatske u suradnji s agencijom KA travel organiziran je trodnevni paket aranžman autobusom, od 1. do 3.5.2020, na festival 2daagse gdje će zajedno hodati dva dana.

U ponudi različite rute

U subotu, 2.5. sudionici na  izbor imaju rute od 7, 15, 24, 42 i 50 km, dok u nedjelju, 3.5. mogu birati između  7, 15, 24 i 42 km. Sve rute kreću s glavnog trga Grote Markt. Start za rute od 50 km počinje u 7 sati, za rutu 42 km počinje u 8 sati, dok za rute 7, 15 i 24 km počinje u 10 sati.

Organizatori preporučuju da se registracija napravi unaprijed preko on line obrasca ili minimalno 1 sat ranije prije planiranog polaska. Sve rute su označene te nisu vođene, a prilikom registracije sudionici će dobiti kartu s ucrtanim rutama te označenim mjestima s wc-om, okrjepom ili pak zabavnim sadržajem.

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB – BRUGES – BLEKENBERGE

Polazak autobusom s AK Zagreb (turistički peroni 501-506) u 00:30 sati si. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku i Belgiju uz kraća zaustavljanja za odmor. Oko podneva dolazak u Bruges. Slijedi razgled grada „tvrđave srednjeg vijeka“ i jednog od najljepših gradova Europe. Bruges je bio središte burgundijskih vojvoda, a Flandrija je u srednjem vijeku bila jedna od najbogatijih zemalja Europe. Razgled živopisne povijesne gradske jezgre pješice: Glavni trg – kanali – kapela sv. Krvi – gradska vijećnica – cehovske zgrade – Katedrala sv. Spasitelja – trg Zand – crkva Naše drage gospe – samostan Begeijnhof – romantične ulice i trgovi starog grada. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, vožnju kočijom ili brodom… Kraća vožnja do Blekenberga. Smještaj u hotel. Noćenja.

2. dan: BLEKENENBERGE

Doručak. Vožnja autobusom do mjesta predviđenim za službeni start 2DAAGSE. Dan namijenjen službenom sportskom dijelu putovanja – Hodanju. Povratak autobusom u hotel. Noćenje.

3. dan: BLANKENBERGE- ZAGEB

Nakon doručka, odjava iz hotela do 10 sati, te sudjelovanje u službenom dijelu programa. U poslijepodnevnim satima povratak prema Hrvatskoj. Noćna vožnja i dolazak u Zagreb na mjesto polaska jutarnjim satima slijedećeg dana.

Cijena putovanja

Cijena putovanja po osobi uz minimum 40 putnika iznosi 2.090,00 kn, a uključuje prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* s boravišnom taksom u Blankenberge-u u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 noćenja s doručkom, voditelja putovanja, sve razglede i izlete prema programu, zakonsku jamčevinu, troškove organizacije i rezervacije.

Cijena ne uključuje ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike koji nisu navedene kao uključene, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, ručkove, večere, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), fakultativne doplate za smještaj u jednokrevetnoj sobi koje iznose 380 kn

Troškove sudjelovanja na hodanju u Belgiju nisu uključeni u paket aranžman jer ima puno različitih opcija te svatko prema sebi može birati koja mu najviše odgovara. Kotizacije za hodanje na 2DAAGSE možete uplatiti unaprijed ili na sam dan održavanja festivala.

Za putovanje u Belgiju za hrvatske državljane nema posebnih viznih, graničnih i zdravstvenih regulacija; potrebna je samo važeća putovnica ili osobna iskaznica. Polazak je iz Zagreba, a više o hodanju u belgiji možete pronaći na web stranici http://www.2daagse.be/

Prijaviti se možete najkasnije do 20.2.2020.u poslovnici Ka Travela, na broj telefona 047 495 495 ili na mail adresu [email protected] .

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatski festival hodanja Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close