Turizam

Besplatni festival glazbe i kulture “Gričevanje” otvorit će TBF

Ove će godine Gričevanje u suradnji s Device_artom, Space Festivalom i Galerijom Klovićevi dvori, u zajedničkom pokretu ‘Na Gornjem gradu’, trajati 11 dana.


TBF će u četvtak, 24. rujna, otvoriti novi, peti besplatni festival glazbe i kulture, ‘Gričevanje’. Ove će godine Gričevanje u suradnji s Device_artom, Space Festivalom i Galerijom Klovićevi dvori, u zajedničkom pokretu ‘Na Gornjem gradu’, trajati 11 dana, od 24. rujna do 4. listopada.

Koncerti će se biti na tri lokacije – Plato Gradec, Galerija Klovićevi dvori i krov garaže Tuškanac. U lipnju ove godine, TBF su, nakon četiri godine diskografske stanke, objavili novi album ‘Danas sutra’ s 11 pjesama, a album je najavio single ‘Sa moga prozora’.

Najavljeno je da će na prvom koncertu Gričevanja izvesti i većinu hitova, od ‘Pistaccio Metallic’, ‘HEROYIX’, ‘Šareni artikl’, ‘Grad spava’, ‘UV zrake’, ‘Papilova’, ‘Lud za njom’, ‘Veseljko’, ‘Pozitivan stav’, ‘Guzice i sise’, ‘Nostalgična’, ‘Genije’, ‘Malo san maka’ i ‘Alles Gut’ .


Tekst: 24sata hr

Slika: zmlinar photography

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close