LifestyleScena

FERRAGOSTO JAM Slavonija partija u Orahovici

Prošli vikend je u srcu Slavonije održan sedmi Ferragosto jam festival. Organizatori su dali okvirni broj posjetitelja koji se penje do sedam tisuća. Mladi željni dobre zabave uputili su se na jezero u Orahovici. Putovalo se sa svih strana hrvatske pa i šire, tako je i vaša reporterka posjetila s ekipom ovaj događaj.  Festival je počeo u petak 01.08., iako je zagrijavanje počelo već dan prije kako to obično biva i kod nas u Lici.

ferragosto_jam_orahovica_5

Šatori i auti okupirali su sva  slobodna mjesta oko jezera, roštilj kraj šatora ili pak popularna “peka”. Svi su uživali i maksimalno iskoristili tri dana koliko je festival i trajao. Odbojka na pijesku i kupanje u jezeru, sunčanje, kartanje i još mnogo toga bilo je na listi kako najbolje naći način za opustiti se uz dobre taktove koji su dopirali iz kafića.

ferag

Kako je padala noć Orahovačko jezero pretvaralo se u razuzdani disco sve do jutarnjih sati. Za dobru zabavu bili su zaduženi izvođači na dvije bine. Na glavnoj bini u petak, nastupili su između ostalih Van Gogh, Hladno pivo, Jinxi i Overflowi. Izvođači su svu  energiju prenijeli na publiku te  opravdali velika očekivanja posjetitelja. U subotu binu je tresao, svojim britkim rimama, energični Edo Majka zajedno s  Partibrejkerima, Kultur Shock- om i ostalima.

ferragosto_jam_orahovica_7

Druga bina bila je za one malo drugačijeg glazbenog ukusa.  Ukoliko volite plesati, to je mjesto za Vas. Dubstep, house, electro, sve to i još puno više kombinirali su vrhunski DJ-i.

Iako festival nije bio na vrhunskom stupnju organiziranosti, dugo najavljivani i jedan od naj očekivanijih DJ-a festivala- DJ Rahmanee nije nastupio.

Nećemo zamjeriti, no iduće godine se nadamo da će stati za DJ pult i odužiti se ovu godinu.

Nakon tri poprilično luda i vesela dana umorni smo se uputili kući. Izvrstan provod, ukoliko se iduće godine u ovo vrijeme nađete u slavoniji, svratite na FERRAGOSTO JAM!

Tekst: UL/M.S.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close