Dom

Fenomenalne funkcije fena za koje niste znali!

Ako trebate odlijepiti etiketu, skinuti tragove voštanih boja sa zida ili izravnati nabore na plastičnim zavjesama za tuš – poslužite se sušilom za kosu

Izvaditi sliku iz albuma
Ako želite izvaditi fotografiju iz albuma s donjom ljepljivom stranom, poslužite se fenom. Vrući zrak pomoći će pri odljepljivanju, ali radite to nježno.

Riješite se prašine s teško dostupnih mjesta
Poput sjenila lampe. Upalite hladni zrak na sušilu za kosu i usmjerite prema dijelu odakle želite očistiti prašinu. Odlično služi kod umjetnog cvijeća, polica za knjige, lampi, kompjutora i nepravilnih oblika drveta.

Izravnajte plastične zavjese za tuš ili podmetače za stol
Ako vam se plastična tuš-zavjesa zalijepi, a vi je želite vratiti u prvobitno stanje usmjerite vrući zrak iz fena prema zalijepljenom mjestu. Samo pazite da ne približite fen preblizu, pogotovo ako je zrak jako vruć da se ta tanka plastika ne bi počela topiti.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close