VijestiDruštvene mreže

Fenomen crno-bijelih fotografija: saznajte o čemu je riječ

Društvene mreže preplavio je niz crno-bijelih fotografija, ako ste mislili da je isti fenomen bez podobnije značenje prevarili biste se


Prisjetimo se Ice Bucket Challengea, naime ako se vratimo nekoliko mjeseci u natrag sjetit ćemo se da je to bio način viralne podrške oboljelim od ALSa, medicinski amiotrofične lateralne skleroze.

Vjerojatno ste primijetili da su i ljudi s kojima ste umreženi na facebook stranici objavljivali crno-bijele fotografije, a nerijetko označili nekoliko prijatelja i pozvali ih na isto. Sve pod krinkom izazova, pa u opisu fotografije stoji fraza ‘CHALLENGE ACCEPTED.’ Navodi se kako je ovaj izazov povezan s podizanjem svijesti o raku. Izazov je krenuo iz Indije, a u posljednje vrijeme popularan je i u Europi. Nije povezan s niti jednom organizacijom, ali kako nije jasno naznačeno što se njime postiže poneki ne mogu proniknuti svrhu.

Ako i vi želite poslati podršku možete to učiniti postavljajući svoju crno bijelu fotografiju na facebook koristeći pritom oznaku #ChallengeAcceptedBlackandWhite.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close