Tech

“Feeling fat” uklonjen s Facebooka

“Debljina nije osjećaj”, tvrdili su to, iz nekog razloga ogorčeni, korisnici Facebooka koju su očito imali viška vremena pa su na stranici Change.org pokrenuli peticiju kojom su tražili da ova društvena mreža ukloni mogućnost postavljanja “feeling fat” statusa koji odražava trenutno raspoloženje.


Kao što svi znamo, na Facebooku je raznim emotikonima koji se različito “osjećaju” moguće izraziti razne emocije i stanja, od sreće, tuge, umora, uzbuđenja… Tako je i “osjećaj debljine” bio jedna od opcija, međutim nekima se to nije svidjelo, a Facebook je, barem u ovom slučaju, slijedio staro pravilo koje kaže da je “gost uvijek u pravu”.
“Naši su nam korisnici poručili da bi ta opcija mogla doprinijeti u stvaranju negativne slike o svom tijelu, posebno kod ljudi koji pate od poremećaja u prehrani. Stoga smo odlučili ukloniti ovo ‘raspoloženje’ s liste opcija. Nastavit ćemo slušati vaše reakcije dok razmatramo na koje se sve načine možete izraziti na Facebooku”, poručila je kompanija u svom obraćanju javnosti povodom ove vrlo važne problematike.

Tekst: Index


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close