VijestiScena

Faul svoju trilogiju zatvara Sjenama

Trilogiju pjesama “Plava vila” bend Faul zatvara singlom “Sjene”.


Glazbu i tekst i ovoga puta potpisuje Bruno Marković, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Antonino Šimić iz Greenwood Studija, koji je producirao sve pjesme s nadolazećeg albuma benda. Svojim sudjelovanjem na aranžmanu i snimanju pjesme doprinijeli su Mario Klarić na bubnjevima, Bruno Milanović na bas-gitari, Ivan Šibenik na gitari, Hana Blažević kao prateći vokal te Antonino Šimić na perkusijama, synthovima i ostaloj elektronici.

„Sjene“ prati video spot za koji je scenarij napisao Bruno Marković, a režirao Dario Godič. Osim članova benda, u spotu se pojavljuju Matea Paulus i Dino Šušnjić.

„Sada kada su sve tri pjesme iz trilogije “Plava vila” objavljenje, može se primijetiti poveznica i kroz stihove, glazbu, ali i video spotove. Trilogija čini jednu ljubavnu cjelinu, priču koja je ispričana kroz pjesme Plava vila, Sjene i Kraj“ pojasnio je osnivač benda Faul, Bruno Marković.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Dario Godič

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close