Scena

FATBOY SLIM SE VRAĆA NA ZRĆE Ibiza Rocks sljedećeg ljeta pomiče granice do Paga

Festival Croatia Rocks će na plažama Paga također ugostiti bendove i vrhunske DJ-eve.

Svjetski poznati brend tuluma, Ibiza Rocks, preuzet će od 19. do 23. srpnja 2015. poznatu partijanersku plažu Zrće, gdje će se održati prvo izdanje tog festivala u Hrvatskoj – Croatia Rocks.

Objavljeni su i prvi izvođači i DJ-evi koji će nastupiti na premijernom izdanju festivala – bendovi Jungle i Clean Bandit, hip hop zvijezda Kate Tempest i nove nade Kwabs i Shura. DJ nastupe će imati Rudimental, Zane Lowe, Hannah Wants, Wilkinson, B.Traits, Waze & Odyssey, dok će legenda dance glazbe Fatboy Slim prirediti poseban set.

Prva runda karata za Croatia Rocks festival naći se u prodaji od petka, 12. prosinca, po cijeni od £99.

Premijerno izdanje novog festivala u Hrvatskoj pomaknut će granice i donijeti čari „Bijelog otoka“, kako često nazivaju Ibizu, na jadransku obalu svojim inovativnim programom koji uključuje tulume na plaži i brodovima i cjelonoćno plesanje pod zvijezdama, a sve u organizaciji najcjenjenijih clubberskih institucija iz Velike Britanije i s Ibize. Sa muzičkim direktorom festivala Ibiza Rocks na čelu, Zane Loweom, i udruženi s tvorcima sada već kultnog Hideout Festivala, Croatia Rocks će u live nastupima i DJ setovima ugostiti najatraktivnije zvijezde i nove talente sa svjetski poznatih The Rocks & W.A.R! pozornica.

Prvu godinu Croatia Rocks festivala obilježit će nastupi bendova Clean Bandit i funkom inspirirani Jungle, koji će izvesti svoj prošireni live program u okruženju plaže Zrće. Kwabs će partijanerima pokazati svoje zavidne glasovne sposobnosti, dok će hip hop pjesnikinja Kate Tempest, nova nada Shura, surf-rockeri iz Brightona Black Honey i energični momci iz Londona The Bulletproof Bomb pokazati šta nudi nova glazbena scena UK-a.

Festival Croatia Rocks će također ugostiti vrhunske DJ-eve čiji će setovi odjekivati plažama Paga. Počevši od dvostrukog dobitnika nagrade BRIT, Fatboy Slima, koji se u Hrvatsku vraća prvi put nakon tri godine.

Nakon nevjerojatnog uspjeha njihovog debitantskog albuma „Home“, Rudimental će rasplesati publiku Croatia Rocksa posebnim DJ nastupom, a pridružiće im se sam vrh elektronske muzike: Wilkinson, Hannah Wants, Soul Clap, Monki, Shy FX, Friend Within, B.Traits, Karma Kid, Monki, Soul Clap, Waze & Odyssey, DJ Luck & MC Neat, Mak & Pasteman, Ten Story, Blonde, Doorly, Eton Messy DJs, Jaymo & Andy George, Tom Shorterz i Lxury.

Tekst: 24 sata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close