ModaLifestyle

Fantastičan trik za povećanje usana

Ne morate se služiti drastičnim potezima da biste imali punije usne. Francuskinje znaju kako se poslužiti ružem i olovkom za usne kako bi kreirali ovaj efekt po uzoru na ikonu ljepote Brigitte Bardot


Francuska glumica Brigitte Bardot svevremenska je ljepotica koja je ostala upamćena po prekrasnoj plavoj kosi, mačkastom pogledu i putenim usnama nježne ružičaste boje. Upravo su njezine usne bile inspiracija mnogim Francuskinjama da razviju suptilan trik za povećavanje usana.

1. Uvijek pazite da olovka za usne odgovara prirodnoj boji vaših usnica, odnosno boji ruža koji planirate nanijeti kako bi postigli prirodan izgled usana.

2. Nanesite olovku za usne iz vanjskog kuta prema unutrašnjosti malo iznad ruba usnica kako bi vizualno povećali njihov volumen.

3. Francuskinje su poznate po svojem decentnom stilu i suptilnoj šminki. Nemojte pretjerivati s iscrtavanjem lukova usana, jer nećete biti zadovoljni konačni rezultatom.

Ipak, imajte na umu da većina ima asimetrična usta, pa je “poravnavanje” i više nego dozvoljeno.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close