VijestiScena

FANOVI ARMIN VAN BUURENA Bračni par iz Čakovca osvojio naše ulaznice za Doček!

Ulaznice koje je naš portal podijelio za nadolazeći veliki Croatia Music Week koji organizira Tim svjetske Ultre Europe, sigurno su došle u prave ruke. Od mnogih mailova koji su stigli u redakciju portala, posebno nas se dojmio jedan kojeg smo dodatno odlučili nagraditi s ulaznicama. Riječ je o bračnom paru iz Čakovca Alanu Kosu i Sofyji Martirosyan.

Bok svima i sretni blagdani! 😉 Ja bih željela osvojiti ulaznice za sebe i mog dragog, pošto ostatak društva već ima karte. Prije skoro 5 godina slušali smo Arminov yearmix 2011. i tu je sve počelo. Na Ultri 2012. doživjeli najljepše trenutke, plakali, smijali se, plesali 3 dana do besvijesti \o/, prošle godine nas je Armin zaručio… ja zaprosila svog Alana preko live emisije u Utrechtu. Nakon male stanke stigla je naša mala Inna i sad je već dovoljno velika da mama i tata odu na najbolji doček u životu uz naravno našeg dragog Armina. Bili bi sretni do neba ako bi baš mi dobili karte jer smo veliki fanovi a nemamo bas neku mogućnost kupiti ih jer je tu mala beba… želim Vam lijep pozdrav i Čakovca i nadam se Vašem odgovoru. Sonya 😉

Redakcija portala LIKACLUB Sonyi i Alanu želi sve najbolje za novogodišnje blagdane, i čestitamo na osvojenim ulaznicama za Armin van Buurena 31. prosinca 2016. za Doček Nove godine u Areni Zagreb!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close