Lifestyle

FACEBOOK: Kad srce piše status i životopis…

Iskren i originalan životopis pojavio se na Facebooku i u svega nekoliko sati prikupio velik broj lajkova. Puni suosjećanja, mnogi su podijelili fotografiju, odnosno životopis koji mladić Marko, na ovoj velikoj vrućini, osobno nosi od vrata do vrata trgovina i ostavlja ga u nadi da će tako pronaći posao.


Jedna korisnica Facebooka objavila ga je na svom profilu i pozvala sve ostale da podijele fotografiju te mu pomognu da pronađe posao.

Znam da nije tema moje stranice, ali nisam ostala ravnodušna i želim da ovo vidi što veći broj ljudi. Dečko hoda na +35 stupnjeva i ostavlja svoj životopis po trgovinama.. to se zove želja za radom, a ne sjediti doma i čekati da ti posao pokuca na vrata. Veliki respect! Molim vas dijelite sliku dalje, možda mu pomognemo! Ako netko ima ozbiljnu ponudu neka mu se javi na broj: 092/ 195-1908, Marko.

U rukom pisanom životopisu stoji sljedeće:

RADNO ISKUSTVO: Radio sam kao prodajni predstavnik za T-com, Iskon i Total TV godinu dana. Započeo sam u firmi pod imenom “Interpunkt”, zatim sam prešao u “Imperium Corporation”, ali nisam radio na prijavu. Bio sam među najboljima u firmi.

PREDNOSTI: Izuzetno sam komunikativan i pristupačan. Uvijek ću kupcima rado pomoći pri njihovoj kupnji. Objasniti im ljubazno i sa smješkom na licu što god bude trebalo. Brinući se da i kupac izađe s osmjehom jer je zadovoljan odabirom, a najbitnije – pobrinut ću se da se vrati u trgovinu.

OBRAZOVANJE: Završio sam srednju strukovnu školu u Zagrebu, pod imenom Prehrambeno – tehnološka škola. Išao sam za nutricionista, što je inače četverogodišnji smjer.

DODATNE INFORMACIJE: Već imam velikog iskustva u aktivnoj prodaji i mislim da sam prava osba za vašu trgovinu. Moja želja i ambicija za radom je velika. Garantiram vam da ću uložiti sav svoj trud.

Hvala vam na pažnji.

Velik broj korisnika Facebooka je podijelio tu fotografiju i Marku su poželjeli mnogo sreće.


Izvor: jutarnji hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close