VijestiDruštvene mrežeTech

Facebook upozorava: Ne preuzmete li ovu aplikaciju, sve vaše fotografije će nestati!

Ukoliko ne preuzmete aplikaciju sve vaše fotografije nestat će 7. srpnja, upozorio je Facebook svoje korisnike.


Facebook je počeo upozoravati svoje korisnike koji na svom profilu objavljuju fotografije sa svojih IOS uređaja da će njihovi albumi biti izbrisani idućeg mjeseca, piše Macrumors.com.

Sinkronizacija s IOS uređajima s mogućnošću izravnog objavljivanja fotografija lansirana je 2012. Ideja je tada bila da fotografije kasnije lakše dijeliš s prijateljima na društvenim mrežama.

Korisnici su sada obaviješteni putem e-maila i aplikacija da će ti albumi nestati sa 7. srpnjem te da ih korisnici trebaju preuzeti ili instalirati aplikaciju tvrtke Moments kako bi ih zadržali. Prisilno usvajanje još jedne Facebook aplikacije izazvalo je konsternaciju među brojnim vlasnicima računa društvenih mreža.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close