Društvene mrežeTech

Facebook stranice gradova i općina županije; tko je jači – Gospić, Novalja ili Plitvička jezera?

Društvene mreže u Ličko-senjskoj sve češće se koriste za kvalitetnu komunikaciju između građana i svojih čelnika


Facebook kao najjača društvena mreža u Hrvatskoj i svijetu, sve češće pojavljuje se kao aktivni službeni kanal gradova i općina. U Ličko-senjskoj županiji aktivne službene Facebook stranice imaju Grad Novalja, Općina Plitvička jezera i Grad Gospić. Stranice svakodnevno objavljuju sadržaje i gradske aktivnosti, a na njima građani mogu ostaviti i svoje komentare te mišljenja.

Gospićka stranica”Grad Gospić” prešla je 5000 fanova u manje od dvije godine, a danas je to i službeno objavljeno. Facebook stranica “Općine Plitvička jezera” ima 2700 fanova, dok najpraćenija zasad dolazi s krajnjeg zapada županije – iz Novalje.

Najveći broj pratitelja u Ličko-senjskoj županiji ima Facebook stranica “Grad Novalja – službena stranica” koja bilježi 6300 fanova.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close