Tech

Facebook proširuje sadržaj “notifikacija”

Facebook uvodi promjene u svoje “notifikacije” odnosno obavijesti koje se pojavljuju na vašem profilu pa ćete uz rođendane prijatelja vidjeti i još neke zanimljive stvari, piše Mirror. Notifikacije će biti mnogo dinamičnije nego dosad, a Facebook time ide u još žešću borbu sa konkurentskim društvenim mrežama.


Koji su mi prijatelji u blizini?

– Testiramo poboljšanu oznaku notifikacija na kojoj će se pojavljivati dodatni relevantan sadržaj o svemu što bi vam moglo biti od pomoći toga dana – kazao je glasnogovornik Facebooka za Mashable.

Nećete samo doznati čiji su danas rođendani već ćete imati i obavijesti koji prijatelji su vam u blizini te koji restorani ili barovi rade.

U obavijestima će se naći i popis događaja na koje idu vaši prijatelji i drugi zanimljivi događaji, teme i priče koje u tom trenutku “svi čitaju” odnosno su popularne na mreži te događaje koji su se na isti dan dogodili u prošlosti.


Tekst: večernji.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close