Facebook počinje brisati fotografije korisnika

Tena Brnad

Aplikacija "Clear"

Facebook je počeo upozoravati svoje korisnike koji su učitavali fotografije putem svojih telefona, da će ti albumi nestati.


Riječ je o onim fotografijama koje su se automatski preko vaših uređaja učitale u privatni album pod imenom “Synced” ili “Synced from Phone”.

Osim što ih možete spasiti snimanjem na vaše računalo, možete to učiniti i tako da ih zadržite na Facebooku tako da instalirate novu aplikaciju “Moments”.

Pročitajte više na n1info.com


Foto: pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u