Društvene mreže

Facebook: Novost koja će uvelike olakšati upravljanje sadržajem koji vam se prikazuje na News Feedu

Novotarija iz Facebooka navodno će uvelike olakšati upravljanje sadržajem koji vam se prikazuje na News Feedu ove društvene mreže, javlja BBC.


Naime, ako vam određeni prijatelji na Fejsu idu na živce sa svojim prečestim objavama koje vas uopće ne zanimaju, možete ih privremeno snoozati. Na taj način ćete i dalje biti prijatelji na društvenoj mreži, ali njihove objave se neće prikazivati na period vremena koji odabrete.

– Ljudi su nam rekli da žele više opcija za reguliranje sadržaja na News Feedu. S opcijom Snooze, ne trebate nekoga izbrisati s liste prijatelja ili ih prestati pratiti za stalno, nego vam se njihove objave neće prikazivati tijekom kratkog perioda – izjavili su iz Facebooka. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close