VijestiTech

Facebook Marketing Seminar u Zagrebu – otvorene RANE PRIJAVE!

Kako se oglašavati na Facebooku? Za koje iznose možete oglašavati svoje proizvode i usluge na Facebooku? Što je uopće Facebook i kako je nastao? Koliko ima korisnika u Hrvatskoj i šire? Može li se Facebook povezivati s Instagramom i Twitterom? Ako da, kako? Zašto Severina promovira novi spot preko Facebooka? Zašto velike kompanije ulažu ogroman novac da bi im Facebook stranica dobro izgledala? Je li Facebook PR ili marketing? Ili je oboje? Kako odreagirati ako vas fanovi napadnu u komentarima? Zašto su fanovi beozbrazni? Zašto su fanovi ljubazni? Kako se oglašavati na Facebooku?

Agencija za usluge u komunikacijama PRiLIKA i tvrtka za edukacije Plavčić.hr imaju odgovore na ova i brojna druga pitanja. Nakon višegodišnjeg iskustva u edukacijama Plavčić.hr je odlučila ponuditi kvalitetno znanje o području koje je svim poduzetnicima i obrtnicima “pri ruci”, ali ga bez obzira na to mnogi ne znaju jednostavno iskoristiti za povećanje zarade i poboljšanje imidža brenda. Agencija PRiLIKA će putem trodnevnog Facebook marketing seminara podučiti poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane, i o tome zašto se i kako Facebook fan stranica može iskoristiti za jeftino oglašavanje i prezentiranje ponude proizvoda i usluga.

Facebook Marketing Seminar traje tri dana i koncipiran je u teorijsko-praktičnom obliku s težnjom na praktično učenje uz nadzor predavača.

FB-seminar-web-banner

Ovaj trodnevni cjelodnevni seminar održavati će se 28.,29. i 30. rujna u vremenu od 9-16h. Svaki dan pauza za ručak je između 12 i 13h.

Facebook Marketing Seminar predaju: Ante Fumić, marketing manager i vlasnik agencije za usluge u komunikacijama PRiLIKA, te Miroslav Smetiško, magistar ekonomije smjer marketing kao gost predavač.

Rane prijave za Facebook Marketing Seminar traju do 20.09.2015. godine na mail [email protected] ili [email protected], a više informacija pročitajte na OVOM LINKU.

Za sve informacije budite se slobodni javiti na navedene mailove ili istaknute telefonske brojeve. Vidimo se na Facebook Marketing Seminaru! Informacije pratite i na Facebook stranicama PRiLIKA te Plavčić.hr.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close