Društvene mrežeIzdvojeno

Facebook grupa “Lička placa” promovira domaće proizvode ličkih OPG-ova

UKLJUČITE SE

Studentski zbog Gacke, udruga studenata porijeklom s područja Like čije djelovanje čini širok spektar djelatnosti uz stalnu promociju ličkog kraja, ovog je puta odlučila pomoći ličkim OPG-ovima.

Zatečeni situacijom s korona virusom i svjesni činjenice koliku Lika ima ljepotu i kvalitetu, kako kraja, tako i proizvoda, Studentski zbor Gacke odlučio je napraviti Facebook grupu “Lička placa”.

Cilj grupe je prezentirati rad i proizvode OPG-ova s područja Ličko-senjske županije i dati mogućnost da se na jednom mjestu ponude domaći proizvodi Ličanima i simpatizerima Like sa zajedničkim ciljem očuvanja i razvijanja domaće proizvodnje i pružanja mogućnosti kupovine svježih proizvoda.

Studentski zbor poziva sve OPG-ove s područja Ličko-senjske županije, Ličane i simpatizere Like da se pridruže Facebook grupi “Lička placa” na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close