VijestiLifestyle

Fabio zaprijetio Romanu zbog svađe s Marinom

Nakon što je iz frižidera uzeo pivu, Romano se našao na meti Marine koja je zajedno s Kristinom, Alenom i Kockom sjedila u kuhinji za šankom.


“Što nećeš pivu podijeliti s Alenom? Baš si škrt”, rekla mu je Marina. Romano se na njezine riječi uvrijedio, a ona je pokušala ispraviti situaciju rekavši mu da se šalila. No, Romana to nije diralo već je ljutito ostavio pivu te otišao po jastuk i poplun u sobu, ne bi li legao u boravak. Iako su ga Kocka i Alen pokušali raspoložiti, Romano je rekao da spava u boravku te dobacio Kocki da kaže Big Brotheru da on ide kući ujutro.

Situacija se nešto kasnije promijenila pa se Romano premjestio u sobu gdje je već ležala i Marina. Nakon što ga je češkala po glavi, dok je on ležeći preko puta nje ponavljao kako je škrt, Romano ju je, ponukan njezinim maženjem, pokušao poljubiti. No, Marinu je to iznerviralo pa se ustala iz kreveta i otišla u boravak.

Romano je krenuo za njom, i počeo se derati: “Što glumiš ti, ha?!” Marina je otišla u kuhinju, no on je nastavio hodati za njom i derati se, da bi ga na kraju zaustavio Fabio. “Pazi kako se ponašaš prema curi da ne bi bilo intervencija!”, zaprijetio mu se Fabio aludirajući na to što je vikao na Marinu. “Koje intervencije?! Ne razumijem!”, vikao je Romano. “Ja moram braniti curu, pričaj s njom normalno, nemoj trčat tako za njom po kući!”, pokušao mu je objasniti Fabio. Romano je ljutito otišao natrag u sobu, dobacivši Marini uz put: “Štraco jedna od žene!”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close