VijestiLifestyle

Fabio ima simpatiju u Big Brother kući

Kristina i Fabio druže se sve češće i češće, a potvrda tome je i njihovo druženje u sitne noćne sate, dok ostali stanari spavaju.


Iskre frcaju unutar najpoznatije hrvatske kuće u kojoj ne gori samo vatra u dvorištu nego i ona u srcima šarmantnog Fabia i atraktivne Kristine. Dobro, vatra je tek plamičak, ali ako se ostvare Katjina proročanstva da se “navike stvaraju nakon dvadesetog dana”, simpatije, između dvoje navedenih, će procvjetati u nešto više za točno jedanaest dana!

“Ona je jedna jako topla osoba. Uvijek je nasmijana, uvijek spremna za popričati, za družiti se” – komentirao je Fabio u ispovjedaonici svoju novu najomiljeniju sustanarku. “Jako topla. Nema mrve zla u njoj i jako mi se sviđa kao osoba, stvarno je na mjestu, da bi riječ rekao. Zato se i družim s njom!” – zaključio je Fabio, a svojim ponašanjem u Kući dao je naslutiti da mu je Kristina vrlo draga Naime, njih su se dvoje sinoć za stolom mazili, češkali i grlili uz zvukove romantične Juričine gitare.

Video pogledajte ovdje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close