Lifestyle

Fabio ne podnosi novu stanarku

Nakon što su se svi stanari morali naglo probuditi i započeti ples u sklopu tjednog zadatka, Fabija čak ni razgibavanje nije razveselio pa ga je Big Brother pozvao u ispovjedaonicu.


Vidno iznervirani Fabio prokomentirao je kako je Rina najmanje zainteresirana za izvršavanje tjednog zadatka i kako mu to jako smeta, piše RTL.

Razmišlja kao se nju gleda na kamerama, njoj nije bitno hoće li plesati ili neće. Alen joj je barem osam puta ponovio ‘pleši Rina’, ali ona se smiješka i radi po svom”,  krenuo je Fabio s tračanjem Rine pa nastavio:

“Jednostavno je loša osoba, pokvarena je i nije joj bitan kolektiv, bitna je samo ona. Sebična je.”

Fabio nije štedio novu stanarku, štoviše, nema ni jednu lijepu riječ za nju. Kada ga je Big Brother upitao kakav je njegov odnos s Rinom, kratko i jasno je odgovorio: “Nikakav! Ne mogu je očima vidjeti.”

Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close