VijestiLifestyle

Fabio i Ines: Samo prijateljsko druženje ili nešto više?

Svima je opće poznato da se iz priloženog vidi kako se Fabiju sviđa Ines. Već smo i prije čuli kako je Ines izjavila da je najzgodniji stamar u BB kući Fabio, a s njime je sve više i prisnija.


Fabio je gotovo stalno u društvu nježnijeg spola BB kuće, a nedavno se tuširao i s dvije stanarke – Ines i Kristinom. S oboje često provodi svoje vrijeme, ali sada je priznao da mu je jedna ipak draža.

Big Brother je odlučio malo ispitati zgodnog manekena i saznati čije mu je društvo ipak draže. “Najviše mi se dopada Ines”, priznao je Fabio pa nastavio : “Najviše volim s njom provoditi intimnije trenutke. A sad, jesam li zagrijan? Ne znam čak ni sam sebi odgovorit na to pitanje još.”

Ines i Fabio uživali su u jacuzziju i poput djece se dodirivali nogama. Ines je predložila igru no Fabio nije htio. “To znači da ću ja pobijediti”, izjavila je Ines.

Fabio joj otkriva koji je tomu razlog. ” Toliko si slatka kada pobjeđuješ da se nikad ni ne želim izmaknuti “, govori Fabio

Video možete pogledati ovdje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close