Lifestyle

EXPERTA Što je PR? Upišite edukaciju i postanite menadžer za odnose s javnošću

U Ličko-senjskoj županiji nikad nismo čuli da se priča o PR-u. Međutim, PR je djelatnost koja u svijetu vrti milijarde dolara. U edukaciju se ulažu veliki iznosi, a kvalitetni PR stručnjaci političarima, estradnim zvijezdama, i svim javnim ličnostima, nemaju cijenu.

Što je PR (Odnosi s javnošću)? 

Odnosi s javnošću složena su djelatnost čija je svrha određivanje strategije, planiranje, ispitivanje i unapređivanje slike ili reputacije koju koju organizacija, pojedinac, institucija, ustanova, udruga ili trgovačko društvo imaju ili bi trebala imati u javnosti. Menadžera za odnose s javnošću potrebno je osposobiti znanjima i vještinama nužnim za uspješno i svekoliko komuniciranje s javnošću i medijima te za složene komunikacijske i druge aktivnosti i vještine potrebne za razvoj i unapređivanje poslovanja organizacije i njene reputacije na tržištu.

Poslovno Učilište Experta u Zagrebu jedna je od rijetkih ustanova u Hrvatskoj koja se bavi educiranem mladih PR menadžera tj. menadžer za odnose s javnošću. Diploma Experte znači dobit, ne samo u hrvatskom smislu, već i u smislu internacionalne diplome koja vrijedi i u svijetu.

Za dogovor sastanka u “Experti” javite se na naš mail: [email protected], i mi ćemo Vas uputiti na termin kod ravnatelja kako bi razgovarali o Vašoj edukacijskoj budućnosti a potom i postali menadžer za odnose s javnošću!

Tekst: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close