Lifestyle

Evo zašto ženama izgled nije važan

Muškarci koji žele upoznati žene obično pitaju: Je li izgled važan? Pa, lijepo sročeno, ne!

Izgled ženama ne znači previše, možda i ništa. Koliko ste puta vidjeli privlačnu ženu, mislim, super privlačnu, kako hoda ulicom, držeći se za ruku s niskim, debelim, ćelavim likom? Dat ću vam hint – više nego što možete prebrojati!

Ne kažem da izgled ne pomaže. Pomaže, ali samo na trenutak. Izgled vam može pomoći da dobijete pažnju, ali to je to.

Nakon što počnete pričati sa ženom, ona neće mariti previše kako vam je isklesano lice ili koliki vam je biceps.

Mislili ste da sve žene vole lijepe muškarce, savršenog lica i velikih mišićavih ruku? Hm, na sreću muškaraca, baš i ne!

Evo zašto:

  1. Ženama je biološki privlačniji društveni status

Ne govorim o društvenom statusu na način da mislim o dobrim autima ili ogromnim skupim vilama. Društvenim statusom želim naglasiti društvenu inteligenciju. Ženama su urođeno privlačniji muškarci koji se snalaze u društvu.

Muškarci koji mogu nasmijati ženu, koji su samouvjereni i efektivno komuniciraju su oni koji imaju visok društveni status.

Muškarci koji posjeduju te sposobnosti uključuju prekidače privlačnosti u glavama žena. Tako je oduvijek.

Govorim o vremenima kada su naši preci razbijali kamenje i trljali grane, živjeli u plemenima i pouzdavali se jedni u druge da bi preživjeli.

Muškarci koji su bili društveno najprihvatljiviji smatrani su alfa mužjacima grupe i dobivali su sve najbolje što je pleme moglo ponuditi.

Dobivali su najbolju hranu, vodu, sklonište i druge pogodnosti. Također, bili su najboljeg zdravlja što je vrlo bitno ženama koje traže muškarce.

Vidite, nisu muškarci najboljeg izgleda vodili grupe nego obično oni koji su društveno zdravog razuma. Razvili smo se u najinteligentnija bića na planeti jer možemo govoriti i komunicirati.

Razgovarali smo, razmijenili ideje i napredovali kao vrsta zbog naše nevjerojatno velike sposobnosti interpersonalnog komuniciranja.

Bez toga, ne bismo došli ovako daleko. Vjerojatno bi još uvijek trljali grane da se ugrijemo umjesto da pojačamo grijanje u udobnim domovima.

Nakon svega rečenog zaključak je da su žene prirodno zavoljele muškarce koje posjeduju nabrojane kvalitete. Muškarci koji imaju najviši društveni status ili društvenu igru, su najatraktivniji.

  1. Muškarci mogu manipulirati svojim razinama atraktivnosti

Odlična stvar za muškarce je to što znaju da su žene primarno zainteresirane za karakteristike kao što su: vodstvo, povjerenje, humor, društvena sposobnost i slično. To znači da mogu promijeniti razinu atraktivnosti radom i unaprjeđivanjem samih sebe.

Kada bi se privlačnost temeljila samo na izgledu, mnogi muškarci bi bili u lošoj poziciji.

Međutim, i na tome se može poraditi. Ali bolje je poraditi na osobnosti i spomenutim kvalitetnim osobinama jer tako možete postati puno privlačniji u očima žena.

  1. Ljepota je prolazna

Neovisno o tome u što vjerujete, vaš izgled nije trajan. Vaš um, srce i duša jesu, ali izgled nije! Izgled se mijenja svaki dan.

Starimo svakom sekundom koja prođe i naš se izgled prilagođava vremenu koje prolazi. Ne samo to. Mi konstantno možemo mijenjati svoj izgled: promjenom frizure, odjeće, tjelesne građe i slično.

Žene instinktivno to znaju. Kada upoznaju muškarca, znaju da on neće zauvijek izgledati tako kako izgleda u trenutku upoznavanja. Muškarci mogu izgubiti kosu, dobiti trbuh ili jednostavno ostariti. Kao i svi.

Svjesne su toga jer će se to jednog dana i njima dogoditi. Stoga, žene ne stavljaju naglasak na fizički izgled.

Obično muškarci s najboljom osobnošću privlače najveći broj žena. Oni su samouvjereni, dominantni, društveni i imaju karizmu koja im pomaže biti alfa mužjak kakvog žene žele.

Nemojte se fokusirati na to da postanete fizički atraktivni. Umjesto toga, bazirajte se na gradnji svoje osobnosti. Napravite to i ostalo će doći samo od sebe. Pod ostalo, mislim na žene.

Žene će htjeti tvoju osobnosti iznad svega, stoga se potrudite izgraditi karakter.

Tekst: Elite daily

Foto: www.universityprimetime.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close