Evo kako svaka aplikacija na vašem mobitelu može biti drugačije glasnoće

Iva Biondić

Profili za glasnoću svakodnevica su mobilnih uređaja još debelo prije pojave prvih pametnih telefona. Međutim, njihovom pojavom i posebnim naglaskom na mobilne aplikacije pojavio se jedan “mini” problem – kontrola glasnoće neovisno o aplikaciji. Za Android postoji prilično jednostavno rješenje


Slušanje YouTube filmića na maksimalnoj glasnoći ponekad je prijeko potrebno radi kvalitete snimke, no odmah po aktiviranju kakve igre ili nečega zvuk postaje vrlo iritantan pa ga je opet potrebno smanjiti. I tako za svaku aplikaciju u svakom danom trenutku korisnik mora posegnuti za kontrolom glasnoće.

Rješenje je tu – i odaziva se na ime App Volume Control. Ona će korisniku prikazati listu svega instaliranog na uređaju – pa i aplikacija koje su sastavni dio sustava. Njih u pravilu ne treba dirati, no lako ih je i filtrirati kako bi korisnik vidio samo ono što je bitno. Zgodan savjet pri korištenju ove aplikacije je svakako i ugasiti obavijesti vezane uz nju, jer će se vrlo rado pojavljivati na svakoj aktivaciji i izmjeni glasnoće.

Za aplikacije i glasnoću tu je pet kategorija (multimedija, zvonjava, alarm, obavijesti i sustav), no stvari se ne moraju sortirati – dovoljno je ostaviti stvari automatici. App Volume Control je besplatan, a osnovne postavke je moguće vidjeti u filmiću u nastavku:

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: tportal.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u