Vijesti

EVENT mjeseca: 10. LIČKA noć

Lička noć u organizaciji studenatske udruge “Studentski Zbor Gacke” održati će se deseti put u četiri godine.

Prva Lička noć održana je 05. svibnja 2010. u clubu Roko uz nastup benda “Zlatne Sjene”. Kroz godine je Ličkom prošlo mnogo bendova; Trio Marinero, Vagabundo bend, Zlatne Sjene, TS Razbijači Čaša, Fly band, te izvođači; Mate Bulić, Jasmin Stavros, Jelena Rozga, i mnogi drugi.

Gosti Ličke noći oduvijek su se častili ličkom rakijom domaćina, a ponekad je bilo i ličkih polica i slanine. Većinu ovih studentskih zabavi podržale su i neki gradovi i općine iz Ličko-senjske županije, a najčešće su to bili: Grad OTOČAC i Općina PLITVIČKA JEZERA. Osim njih tu je bilo i sponzora poput Velebitskog piva, Sirane Runolist, Turističkih zajednica i drugih.

S obzirom da je najavljena 10. jubilarna Lička noć, organizatori studenti odlučili su napraviti nešto posebno, veliku Ličku noć koja će se slaviti na dvije lokacije. 17.05. dođite u club Bou u Rijeci, a 21.05. u club Roko u Zagrebu. Na oba mjesta čeka vas fešta Ličanki, Ličana i prijatelja.

Tekst napisala: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close