VijestiSport

Europski tjedan sporta obilježen u Gospiću

Udruga Hrvatska škola Outward Bound u suradnji s Osnovnom školom Jure Turića Gospić, u sklopu Europskog tjedna sporta uključila skoro 100 učenika u aktivnosti na otvorenom!


3.10.2022. održale su se Outward Bound aktivnosti iskustvenog učenja na otvorenom s djecom iz OŠ Jure Turića, promovirajući sport i zdrave životne navike.
Aktivnosti su provedene u sklopu Erasmus+ Sport projekta “Sport2Outdoor” čiji smo ponosni partner.
Projekt financira Europska Unija kroz program Erasmus+Sport, a provodi se u suradnji 5 organizacija iz 5 zemalja – Scout society Rumunjska, nositelj projekta te partneri Hrvatska škola Outward Bound, Innovative Education centre Austrija, Bilgi ve Beceri Dernegi Turska i CŠOD – Center šolskih in obšolskih dejavnosti Slovenija.   

Hrvatska škola Outward Bound dio je međunarodne mreže Outward Bound i u Hrvatskoj postoji i djeluje od 2005. godine. Godišnje uključi više od 1000 polaznika u svoje programe iskustvenog učenja pomoću izazovnih aktivnosti u prirodi. Sudjelujući u programu djeca i mladi imaju priliku bolje upoznati sebe, razviti samopouzdanje, spremnost na preuzimanje odgovornosti, sposobnost suradnje i predvodništva i time ojačati svoj karakter za suočavanje s izazovima svakodnevnog života.www.outwardboundcroatia.comČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close