LifestyleIzdvojeno

Europski sustav ESTOFEX upozorava na opasne vremenske prilike

NAJGORE ĆE BITI U NOĆI NA SUBOTU

Baš poput Meteoalarma i našeg DHMZ-a, i europski sustav ESTOFEX upozorava na opasne prilike sutra u Hrvatskoj, osobito na zapadu zemlje, javlja ezadar.


Upozorenje se odnosi prije svega na mogućnost tuče, prolazno olujnih udara vjetra, pijavica na moru. U kratkom periodu lokalno može pasti velika količina kiše na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, što može dovesti do bujičnih poplava, pa je i Državni zavod sutrašnju situaciju okarakterizirano opasnošću “drugog” stupnja.

Najgore će biti sutra navečer, u noći na subotu i u subotu! Držite se kopna, isplovljavanja na more u takvim okolnostima, može biti opasno!

Ukoliko boravite u kampovima uz obalu, po mogućnosti, sklonite se u čvrste objekte. Budite oprezni na cestama i, ukoliko možete, putovanje odgodite za nedjelju!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close