VijestiScena

Eric Vidović predstavlja svoj prvi singl “Moram dalje”

Njegovo ime već je poznato mlađoj generaciji, a stiglo je vrijeme da ga s razlogom upozna cjelokupna javnost.


Eric Vidović nova je, mlada glazbena zvijezda, velike i bogate glazbene obitelji Hit Recordsa. Nakon nastupa u jednom televizijskom showu, Eric je napokon odlučio zakoračiti na svjetla scene i predstaviti svoj prvi samostalni singl, znakovitog naslova ‘Moram dalje’. Ericov talent prepoznao je Tony Cetinski koji ga je doveo u okrilje Hit Recordsa, i mlade producentske ekipe predvođene Miroslavom Rusom.

Njegova mladost savršeno se uklopila u ovu pjesmu, zaraznog ritma i elementima svjetske produkcije, za koju je Eric sam napisao tekst dok je sudjelovao i u radu na glazbi, produkciji i aranžmanu.

Skladba je originalno nastala na engleskom jeziku, u studiju sa švedskim producentima Ninosom Hannom i Adamom Kullingom. Kasnije je napravljen tekst i snimljena je u studiju Hit Recordsa, otkrio nam je ovom prigodom Eric, ‘Tekst je nastao u vrlo kratkom vremenu, u trenutku inspiracije nekim događajima koji su mi se tada zbili. Uzeo sam mobitel i zapisivao misli, koje su mi dolazile i nakon toga to ukomponirao u glazbu, koja je već prethodno bila napravljena, i tako je nastala ova pjesma.’

Uz pjevanje Ericova velika ljubav je i gitara, a na brojnim međunarodnim natjecanjima osvajao je redom prva mjesta. ‘Moram dalje’, prati i moderan video spot, za koji je zaslužan redatelj Filip Horvat, a Eric nam je otkrio kako ga je pošteno izmorio: “Snimanje spota je bilo jako naporno zbog puuuno trčanja,ali veoma zabavno i nezaboravno”.

Jedno je sigurno, Eric je jedan od glazbenika koji će u vremenu pred nama na poseban način obilježiti glazbenu scenu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close