Grad ZagrebScena

Eric Sardinas ponovno u Zagrebu

U sklopu sedmog izdanja Zagreb International Blues Festivala, koji će se održati od 26. do 30. travnja na tri različite lokacije u Zagrebu te u Splitu i Puli, glavna zvijezda ovogodišnjeg festivala Eric Sardinas donosi svoj “Best Rock’n’Blues Show on Earth”! Nakon četiri godine izbivanja, Sardinas stiže u svoju omiljenu Hrvatsku u sklopu koncertne turneje aktualnog albuma “Boomerang”


Međusobna ljubav i poštovanje Erica i Hrvatske započela je tijekom njegovog prvog posjeta Zagrebu, danas davne 2004., u klubu Pauk, kad su svi pitali Tko je taj Eric Sardinas, a traje sve do danas kad se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da je riječ o ponajboljem blues rock showu koji naša zemlja ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više, jer se fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajan blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici, koje Sardinas lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Eric je napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar), a prilikom prošlog posjeta (2012.) je odsvirao dva fenomenalna koncerta u Hard Placeu, na kojima se stvorila prekrasna magija između izvođača i rasprodanog kluba, a mi ćemo je i u sklopu Zagreb International Blues Festivala pokušati ponovo pronaći. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica za ove ekskluzivne nastupe će svjedočiti koncertu jednog od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice. Samo ograničeni broj posjetitelj će imati priliku naći se licem u lice s legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere – u malim klubovima i u intimnom dodiru s publikom!

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: rockpeaks.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close