VijestiLifestyle

ERASMUS U GOSPIĆU: U posjet gimnaziji dolaze profesori iz Portugala i Cipra

Gimnazija Gospić jedan je od partnera u projektu Erasmus+ u sklopu kojeg će Gimnaziju  posjetiti timovi iz Portugala, Cipra, Bugarske, Rumunjske i Italije.


U Gospiću će boraviti 26 profesora iz navedenih zemalja i to od 19. do 23. studenog. Pozdravni govori zakazni su za danas, ponedjeljak 19. studenog u Gimnaziji Gospić. U srijedu, 23. studenog goste-profesore primit će i ličko-senjski župan Darko Milinović u 11 sati u zgradi Županije.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport te obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja. Voditeljica Erasmus+ projekata u Gimnaziji je profesorica Edita Klobučar koja je već nekoliko generacija gospićkih gimnazijalaca uspješno uključila u ove projekte.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close