Sport

Engleski navijači ovoga će vikenda prosvjedovati

Navijači svih klubova engleske Premier lige ovog će vikenda tijekom prvenstvenih utakmica prosvjedovati zbog visokih cijena ulaznica, objavili su u četvrtak britanski mediji.


Prosječna cijena karata za utakmice Premier lige iznosi 53,76 funti (72,78 eura), po čemu su one najskuplje u svijetu kad su u pitanju nacionalna nogometna prvenstva. U Španjolskoj je prosječna cijena 68,81 eura, u Italiji 67,82 eura, Francuska ima puno pristupačniju cijenu (36,37 eura), a najjeftine su ulaznice u Njemačkoj, samo 31,16 eura.

Akcijom ‘Twenty is Plenty’ navijači traže da cijena ulaznica za gostujuće utakmice ne smije biti viša od 20 funti (27 eura). Zbog toga će ovog vikenda na utakmice Premier lige doći sa transparentima kako bi upozorili čelnike klubova na previsoke cijene ulaznica.

Više čitajte na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close