VijestiScena

Emotivno proljeće Jelene Rozge u novoj pjesmi i spotu

Nova pjesma Jelene Rozge “Moje proljeće” donosi emociju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Emotivan tekst i glazbu potpisuje Emina Jahović, glazbenica koja je s Jelenom surađivala i na njenom prethodnom singlu “Ostani”, dok aranžman pjesme potpisuje Darko Dimitrov.


U ekranizaciji pjesme “Moje proljeće” redatelja Darija Radusina Jelena je ogolila sve svoje emocije ispred kamera:

Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene, izjavila je Jelena.

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje uživo publika može pratiti večeras u Štark Areni na glazbenoj manifestaciji pod nazivom “Music Awards Ceremony” u Beogradu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Filip Vilović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close