Scena

Emir i Frozen Camels snimili obradu poznatog božićnog hita

Stara i već gotovo tradicionalna američka božićna pjesma “Santa Claus is coming to town” dobila je i ‘frozencamelsovsku’ verziju.


Ovaj put se radi o malo mračnijoj ‘blues’ verziji u izvedbi Emira i njegovog benda, kojima je svesrdnu pomoć ponovo pružio odlični američki blueser Danny Shepard, poznat po suradnji sa ‘smrznutim devama’ na njihovim albumima ‘San’, ‘Znam’ i ‘No pasaran’, ali i suradnji s legendarnim američkim blueserom B.B. Kingom.

Uz njih, na pjesmi sviraju i ostale dvije američke ‘smrznute deve’; bubnjar Darrell Nutt i basist AC/DC-jevac Cliff Williams. Pjesma je snimljena u ‘Definition Media’ studiju na Floridi, a režiju video spota potpisuje izvrsni hrvatski redatelj Darko Drinovac.

Ideja o neobičnoj obradi ove dječje pjesme dogodila se prilikom slučajnog Emirovog čitanja originalnog teksta pjesme: “Učinilo mi se da originalna glazba uopće ne prati samu suštinu teksta. Dok je tekst prepun nekih crnih i dark dijelova tipa moraš biti dobar i paziti jer Big Brother Santa sve vidi i čuje, glazba je u nekom veselica fazonu. Pomislih, hajde da čujem kako bi to zazvučalo da i glazba prati feeling koji odaje tekst. I eto, to je sad to”. Dakle, pazite se – Djed Mraz dolazi u grad!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close