DomZdravlje

EMA IZ VRHOVINA treba vašu pomoć! Pomozite djevojčici da potrči

U ličkoj svakodnevici ljudi često trebaju samo ljude, a tomu je još više tako kada je riječ o bolesti. Trogodišnja djevojčica Ema Čorak iz Vrhovina oboljela je od teške bolesti, a putem Facebooka se širi ova kratka poruka.

“Trebala bih vašu pomoć. Radi se o predivnoj, trogodišnjoj djevojčici Emi Čorak koja boluje od cerebralne paralize, te je prošla niz terapija, ambulantno, kod kuće i u toplicama. Nažalost bezuspješno. Velika nada i razlog zbog kojeg molim pomoć su operacije u inozemstvu, koje su skupe i roditelji ih samostalno ne mogu omogućiti djetetu. Angažirana je obitelj i društvena mreža, ali voljela bih kad bismo svi zajedno, udruženi otvorili srca i pomogli ovoj divnoj djevojčici da kao većina djece iskusi što znači potrčati! Mnogima od vas je već poznata ova situacija, budući da se radi o kćeri naše drage Adrijane Čorak. Svaka pomoć, svaka kuna je dobrodošla… Račun će biti transparentan, na želju majke.”

BR. RAČUNA U PRIVREDNOJ BANCI ZAGREB

ADRIJANA ČORAK
IBAN:HR9523400093231256699

Uključite se i pomozite!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close