Događanja

ELIO PISAK – NOVI SINGL “NEKA TE NEMA”

Estradni Lav Istarske Osobnosti, najpoznatiji brk Istre, popularni i  omiljeni Elio Pisak objavio je novu pjesmu pod naslovom “Neka te nema”.

 

Pjesmu potpisuje sarajevski hitmejker Mirsad M. Ibrić, a Elio vjeruje da će pjesmu publika odlično primiti i da će dobro kotirati na top ljestvicama radijskih postaja.

Elio Pisak živi u Buzetu, malom istarskom gradiću. Prvi je put na pozornicu stao još kao petogodišnjak, a glazbenu karijeru započeo je graditi 1982. godine. Po ostvarenim nakladama svojih albuma Elio spada među najuspješnije hrvatske izvođače i vlasnik je mnogih “zlatnih ploča”. Nezaboravan je njegov koncert “Elio i sto triestina” u pulskoj Areni (22.07.1994.) pred 12.000 ljudi u vrijeme kad su mnoga imena s estrade mogla samo sanjati o takvom koncertu. Ove godine Elio obilježava 20. obljetnicu tog velikog uspjeha.

U svojoj glazbenoj karijeri Elio Pisak je otpjevao mnogobrojne hitove kao što su  “L’armonica triestina”, “Con la supa Istriana”, “Niti vino, nit’ rakija”, “Ciao Amici”, “Daj mi, daj, Marina”, “Diže mi se”,  “Dobra ti večer ljubavi”, “Šoldi su vajka u modi” i mnoge druge.

Nakon gostovanja u reality showu Farma, 2012. godine Elijev povratak na glazbenu scenu označila je pjesma Mladena Grdovića “Plave oči plave žene”, potom su slijedili singlovi “Konobarica”, “Sve od Trsta do Trsata” i “Stope što daljinu tope”. Elio Pisak rado je viđen gost u TV programima, a njegove nastupe publika rado posjećuje jer im je zagarantirana dobra zabava.

Za pjesmu “Neka te nema” Elio ovih dana snima i video spot koji će uskoro doživjeti i svoju premijeru.

Tekst: crorec.hr

Foto: mojzagreb.info

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close