TehnologijaTurizam

EKSKLUZIVNO Spektakularna karavana luksuznih automobila stiže na Željavu!

PINK WING PROJEKT

Jedinstveni lifestyle projekt Pink Wing ovog je ljeta ponovno na karti hrvatskog luksuznog turizma. Organizatori su objavili prve detalje ovogodišnjeg izdanja koje će biti već šesto po redu.


Ljubitelji i vlasnici luksuznih automobila iz cijele Europe od 9. do 13. lipnja će zajednički odvoziti rutu od Zagreba, preko Like, sve do Opatije te posjetiti neobična mjesta i uživati u gastronomiji i ljepotama lokacija.

Kako je objavljeno na službenoj Facebook stranici projekta, jedan od prvih partnera ovogodišnje manifestacije su Rimac automobili, a predstavit će se na Željavi – napuštenom vojnom aerodromu i nekadašnjoj bazi JNA nedaleko Plitvica.

Ne možemo biti ponosniji od činjenice da je prvi službeni partner za Pink Wing 2021 ponos Hrvatske, Rimac Automobili. I nema bolje lokacije gdje će se predstaviti nego na jednom od najčudnijih mjesta u Hrvatskoj… Zračna baza Željava. Željava je jedno od svjetskih čuda gradnje i bit će jedna od ključnih lokacija ove godine.
Uskoro će biti otkrivene i druge tajne lokacije”, stoji u objavi.

We cannot be more proud than the fact that the first official partner for Pink Wing 2021 is the pride of Croatia, Rimac…

Objavljuje Pink WingSubota, 13. veljače 2021.


 

Komentari

Komentara


Foto: Pink Wing / Facebook

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close