JadranskiKontinentalniTurizamIzdvojeno

EKSKLUZIVNO Šesto izdanje The Plitvice Timesa, tema broja su LIČKI TARTUFI!

USPRKOS KRIZI, MAGAZIN JE VANI U PUNOM FORMATU

S prvim danima proljeća stiglo je i novo izdanje magazina The Plitvice Timesa


Kao što sam ističu, u izvanrednim okolnostima, ipak su odlučili izaći u redovitom obliku, u tiskanom i digitalnom izdanju.

“Procijenili smo da se naš trud i rad u prošlih nekoliko mjeseci, dok smo zdravi i dok možemo, isplati pustiti u javnost, makar u posebnim okolnostima. Bez obzira na situaciju, naši čitatelji i naši oglašivači, to zaslužuju. Korona virus pokosio je turističko tržište, ali izlazimo i u digitalnom izdanju i truditi ćemo se promovirati ga kako bi iz vaših domova mogli doći do najboljih plitvičkih, ličkih i hrvatskih turističkih priča.” – kažu iz redakcije ovog magazina koji izlazi već godinu i i pol, a ovo je njegovo šesto izdanje.

Tema novog broja su lički tartufi

U ovom broju pokrenuta je nova tema na ličkom prostoru, a to su – lički tartufi. The Plitvice Times napravio je ekskluzivnu priču s fotografijama koju već možete čitati u magazinu niže u ovom tekstu, a uskoro će biti dostupan i tekst na hrvatskom jeziku na Lika Clubu.

Pročitajte uvodnik The Plitvice Timesa na hrvatskom jeziku, u nastavku. 

“Šesti broj The Plitvice Timesa je u vašim rukama – ovaj put je to planski, ali priznajemo – kroz ušice igle.

Kao što ste primjetili, šesti broj našeg magazina nije izašao u siječnju, već u ožujku 2020. godine. To nije slučajno. Razlog tome je reorganizacija magazina u smislu tempa izlaženja brojeva, pa ćemo vas tako ove godine educirati o novim pričama u četiri intervala, a najduži brojevi će biti onaj ljetni koji izlazi u svibnju, te zimski koji izlazi u studenom ove godine. Također, jedna od novosti koji smo u međuvremenu organizirali je i pretplata na magazin. O tome ćete više naći na stranicama magazina. Krenimo konkretno o proljetnom izdanju 2020.

Ovaj broj poseban je po mnogočemu, ali svakako ključna posebnost je ta što smo odlučili ne odgoditi izdanje dok cijelo tržište staje i odgađa mnogo tiskanih turističkih izdanja. Procijenili smo da se naš trud i rad u prošlih nekoliko mjeseci, dok smo zdravi i dok možemo, isplati pustiti u javnost, makar u posebnim okolnostima. Bez obzira na situaciju, naši čitatelji i naši oglašivači, to zaslužuju. Korona virus pokosio je turističko tržište, ali izlazimo i u digitalnom izdanju i truditi ćemo se promovirati ga kako bi iz vaših domova mogli doći do najboljih plitvičkih, ličkih i hrvatskih turističkih priča.

Tema broja novog The Plitvice Timesa su lički tartufi. Iako je hrvatska regija Istra najpoznatija po tartufima, i regija Lika ima svoje tartufare. Pronašli smo jednog u okolici Gospića, a naš fotoreporter s glavnim likom i njegovima psima koji njuše tartufe u ličkoj šumi napravio je genijalni foto session. Također, u broju možete pronaći i gdje kupiti sir s tartufima, te još neke zanimljivosti koje su provučene kroz sadržaj.

Mnoštvo je i tips and tricksa, a posebno bi preporučili naše preporuke kulturnih znamenitosti Ličko-senjske županije, a kroz cijeli broj prisjetili smo se i povijesti; Nikole Tesle, Winnetoua, Munjare, ljubavne priče Katarine i Petra,…

Pročitajte i što možete raditi u Novalji, Korenici, te zanimljivosti o cesti sira Ličko-senjske županije. Jedna priča dolazi i s vrha ličke planine Velebit, s njenog vrha odnosno Tulovih greda.

Posebnu pozornost obratite na zaštitu od korona virusu, jednu stranicu posvetili smo uputama i prevenciji.

Ugodno čitanje i ostanite zdravi!

The Plitvice Times team”

 

Novi broj magazin pročitajte u nastavku, a svakog dana čitajte mnoge druge zanimljive i uzbudljive priče iz Hrvatske i šire na www.plitvicetimes.com.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close