AutomotoVijestiTurizam

EKSKLUZIVNO Senjanin Nino Salkić ide na put od 2600 kilometara! Avantura koja obilazi #4tockehrvatske

Nino Salkić, poznati senjski  fotograf  i kolega iz naše redakcije portala, odlučio se za zanimljiv pothvat – obilazak 4 točke Hrvatske


Zajedno s djevojkom Veronikom Petković, planira obići 20 hrvatskih županija, 16 regija, uključujući nekoliko nacionalnih parkova i parkova prirode, te kroz poznate i manje poznate turističke destinacije spojiti sve četiri krajnje geografske točke Hrvatske. Riječ je Savudriji na zapadu, Žabniku na sjeveru, Iloku na istoku i Prevlaci na jugu Hrvatske.

Višemjesečno planiranje putovanja, lokacija te rute kojom ćemo putovati primaklo se kraju te napokon stavljamo točku na i ovog našeg malog, ali velikog projekta. U 11 dana i preko 2600 kilomtara cesta pred nama želimo prikazati raznolikost naše domovine i sve ono što se ako se zaputite do njenih najudaljenijih uglova možete vidjeti, doživjeti i iskusiti. Veliko hvala našim partnerima i sponzorima koji su prepoznali našu ideju i koji su nam uvelike pomogli pri realizaciji ovog projekta i putovanja! – ističe Nino za LIKACLUB.

Ovo zanimljivo putovanje Nine Salkića moći ćete pratiti putem njegove Facebook stranice Nino Salkić Photography, te Instagram profila ninosalkic.

Partneri i sponzori putovanja su: Suzuki Antares Centar, Sigma, Prizma foto, LIKACLUB.eu, Fotocom i Duplex grafika.

LIKACLUB je medijski pokrovitelj ovog događanja i ekskluzivno ćete moći pratiti putovanje Nina i Veronike putem naših tekstova! Sretan put želi im redakcija portala!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close