EKSKLUZIVNO Predstavljen električni model Tesla X u zagrebačkoj Esplanadi

LIKACLUB

Jučer u večernjim satima održan je PR event tvrtke  E.V.A. Blue d.o.o. Igora Kolovrata kojom je predstavio najnoviji model američke tvrtke Tesla. Riječ je o modelu Tesla X, koji samo dan prije predstavljen u Tokiju.

Ovo je još jedan korak u elektrifikaciji automobilske scene Hrvatske, zaključili su u zagrebačkoj Esplanadi. Prvi dio događanja sastojao se od panel diskusije na temu infrastrukture za e-vozila i e-mobilnosti, te zelene ekonomije. Sljedeća tema bila je predstavljanje “Ambassador´s rally” koji će se održati 15. listopada 2016. Uslijedio je vrhunac večeri, predstavljanje modela Tesla X. Događanje predstavljanja ovog automobila posjetila su i poznata javna lica: Rene Bitorajac, Sandra Švaljek i brojni drugi.

Cijena osnovnog modela Tesla X koji se tek može naručiti, u Americi je oko 81,000 $, dok u Europi ide i preko 100 000. Autonomija vožnje je oko 300 kilometara, a automobil samo po sebi više predstavlja inovacije u vožnji nego što predstavlja “automobil”. Pogledajte nekoliko fotografija!


Foto: Goran Perešin GOX

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u