Tehnologija

EKSKLUZIVNO Lika Club pobijedio na .eu Web Awards 2022 u medijskoj kategoriji

KATEGORIJA THE HOUSE OF .EU

Na europskom natjecanju .eu Web Awards 2022. portal Lika Club u najsnažnijoj kategoriji The House of .eu osvojio je prvo mjesto i tako pobijedio na razini Europe

Natjecanje u organizaciji EURid-a čije je finale održano sinoć u gradu Mechelen nedaleko Bruxellesa u Belgiji, svečano je završeno nakon aktivnog dana s ispunjenim programom i Masterclassom za sve finaliste iz Europe, njih 18. Među njih 18 se u kategoriji The House of .eu našao i lički medij Lika Club, kao jedan od 3 finalista uz medije aboutbulgaria.eu i techtoday.eu.

Na vrhuncu večeri finalisti su predstavljeni na velikoj pozornici, pogledajte video.

Lika Club je proglašen pobjednikom na vrhuncu večeri te time još jednom potvrdio kvalitetan dugogodišnji rad.

Nagradu i statuu koja danas kreće u Hrvatsku za Lika Club je preuzeo Ante Fumić, vlasnik portala Lika Club ispred nakladnika medija Prilika Grupe.

Veliki je ovo i ponosan dan za Ličko-senjsku županiju koja sada ima još jedan uspjeh koji se ističe na nacionalnoj i europskoj razini, a primarno je za njega zaslužan mladi tim. Tena Brnad kao višegodišnja urednica portala, Josip Durdov kao višegodišnji fotoreporter, Branka Pavlović kao kolumnistica Ličkih priča, te brojni drugi koji su uz nas bili proteklih osam godina.

Zahvaljujemo svim čitateljima koji su glasali za naš medij te nas tako nominirali u najboljih 3 u Europi, a zatim zahvaljujemo i peteročlanom stručnom žiriju koji je procijenio da smo ove godine mi pobjednici na europskoj razini. Podsjetimo i da je Lika Club jedini finalist i jedini nagrađeni iz Hrvatske.

Fotogaleriju i opširniji izvještaj očekujte u sljedećim danima.

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close